{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Tarifler

GANAJLI MOZAİK PASTA

GANAJLI MOZAİK PASTA

Çikolata yemeye bahane arayan bizler tabi ki sizi de düşünüp @onedioyemek ile birlikte Ganajlı Mozaik Pasta hazırladık. İşte çikolata ve portakala doyamayacağınız Ganajlı Mozaik Pasta tarifi! 🥧

MALZEMELER

• 200 gram Petibör Bisküvi
• 400 ml Krema
• 300 gram Altınmarka Bitter Çikolata
• 1/2 su bardağı Antep Fıstığı
• 1 Portakal Kabuğu
Servis için; Toz Antep fıstığı

YAPILIŞI

🥣 Bir sos tenceresinde süt kremasını kaynama noktasına getirip ocaktan alın.
.
.
🥣 Çikolatayı ince ince doğrayın ve sıcak kremanın içerisine döküp pürüzsüz olana kadar karıştırın.
.
.
🥣 Ganajı 1-2 dakikada bir kabuk tutmaması için karıştırın. 1/3’ünü ayırın.
.
.
🥣 Kap içindeki ganaja Antep fıstığı ve portakal kabuğunu ilave edip karıştırın.
.
.
🥣 Bütün bir kapta petibör bisküvileri elinizle büyük parçalar olacak şekilde kırın. Üzerine ganajı dökün.
.
.
🥣 Streç film serili baton kek kalıbında şekillendirin ve buzdolabında 2 saat dinlendirin.
.
.
🥣 Sonrasında buzdolabından çıkartın dilimleyin. Ganajı ısıtıp üzerine döküp servis edin.. Afiyet olsun 😋
.
.

Afiyet Olsun...

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.