{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

KAKAO MEYVESİNİN LEZZET YOLCULUĞU

KAKAO MEYVESİNİN LEZZET YOLCULUĞU

KAKAO MEYVESİNİN LEZZET YOLCULUĞU
KAKAO MEYVESİNİN LEZZET YOLCULUĞU

Kakaonun lezzet yolculuğu sanılandan çok daha uzun. Latin Amerika’da başlayan bu yolculuk Afrika üzerinden İstanbul’a, fabrikamızdaki bantlardan mağazalara, oradan da sofralarımıza kadar uzanıyor.
Anavatanı Latin Amerika olan kakao meyvesi, ekvator enlemine 20 derece yakınlıktaki bölgelerde yetişir. Sadece bu enlemdeki ideal şartlarda üretimi yapılabilen egzotik meyvelerdendir. Her ne kadar Latin Amerika’da doğmuş olsa da şu anki kakao üretiminin önemli bir kısmı Afrika ülkelerinde yapılmaktadır. Üretiminin önemli bir kısmı halen el işçiliğiyle yapıldığı için, kakao tarımı genellikle küçük ve orta çaplı aile çiftliklerinde yapılır.

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.