{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Tarifler

PİŞMEYEN FİT CHEESECAKE

PİŞMEYEN FİT CHEESECAKE

Sizlere çok sevdiğimiz Hindistan Cevizi Sütlü Çikolatamız ile hazırladığımız rafine şekersiz ve vegan, nefis bir tarifimiz var 😊

MALZEMELER

Tabanı İçin; • 1 Su Bardağı Çekirdeği Çıkarılmış Hurma
• 1 Su Bardağı Çiğ Ceviz
• 3 Yemek Kaşığı Altınmarka S9 Kakao Dolgu İçin;
• 1,5 Su Bardağı Çiğ Kaju (3-4 saat suda ıslatılmış, sonra süzülmüş)
• 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
• 4 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi Yağı
• 2 Su Bardağı Hindistan Cevizi Sütü
• 250 gram Altınmarka Hindistan Cevizi Sütlü Vegan Mini Para Çikolata
• 3 Yemek Kaşığı Altınmarka S9 Kakao Tozu
• 7-8 Adet Hurma
• 1 Tutam Tuz Sunum İçin; Çırpılmış Hindistan Cevizi Kreması Altınmarka Kakao Nibi Orman Meyveleri Taze Nane

YAPILIŞI

Hurmalarımızın çekirdeğini çıkaralım. Ceviz ve kakaomuzu blenderda çekelim. Üzerine hurmalarımızı da koyup tekrar çalıştıralım. Yağlı kağıdımızı uzun dikdörtgenler şeklinde keselim. Sufle kalıplarını ya da çukur kapların içerisine X şeklinde koyalım. Tabanımız için hazırladığımız harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım ve kalıbın tabanını kaplayalım. Çiğ kajumuzu 3-4 saat su içerisinde bekletelim. Bütün malzemelerimizi smoothie blenderında pürüzsüz olana kadar çekelim. Muffin kalıplarına karışımımızı dökelim. İçinde hava kabarcığı kalmasın diye 2-3 kez tezgaha vuralım. 4-6 saat kadar buzdolabında soğutalım. Sonrasında kenarlarını bıçakla çizelim ve yağlı kağıtlardan tutup çıkaralım. Üzerine çırpılmış hindistan cevizi kremasını ve arzu ettiğiniz meyveleri koyabilirsiniz. Taze nane ve kakao nibi ile süsleyip servis edin.
.
.

Afiyet Olsun...

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.