{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

ÇİKOLATA KAPLI KURUYEMİŞ

ÇİKOLATA KAPLI KURUYEMİŞ

Bugün Dünya Tatlı Günü! 🥰Bugünü çikolatalı dolu geçirmek isteyenler için @mutfaktayusufvar 'ın bugüne özel olarak hazırladığı akışkan çikolatalı yağsız, unsuz ve glütensiz enfes vegan brownie tarifini sizlerle paylaşıyoruz 😊🍫

MALZEMELER

• 75 gram File Badem
• 75 gram File Fındık
• 75 gram File Antep
• 60 gram Şeker
• 60 gram Su
• 150 gram Altınmarka ALT 45 Bitter Para Çikolata

YAPILIŞI

Bitter çikolatamızı benmari usulü eritelim. Ardından şekerimizi ve suyumuzu kaynatıp şurup yapalım. Tüm file yemişlerimizi hazırladığımız şurubumuz ile nemlendirip iyice karıştıralım. Daha sonra yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsimize hazırladığımız karışımımızı yayalım ve 180 derecede ara ara karıştırarak altın sarısı renk alana kadar fırında kavuralım. Fırından çıkardığımız kuruyemiş karışımımızı bir süre soğumaya bırakalım. Daha sonra benmari usulü erittiğimiz çikolatamız ile karıştırıp kaşık yardımı ile yağlı kağıt serdiğimiz tepsimizin üzerine dizelim ve 30-40 dakika kadar buzdolabında bekletelim.
.
.

Afiyet Olsun...

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.