{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Fındık, Bakliyat, Soya, Mısır ve Ayçiçeği... Bir çekirdekten çıkabilecek tüm çikolatalar

Fıstık, badem, fındık, antep fıstığı gibi çeşniler içeren çikolata çeşitleri sunarken, Altınmarka çikolata ürünlerimizin %100 fındık alerjeni içermediğini garanti edemeyiz. Ancak içeriğinde fındık , fıstık , soya vb. allerjen içermeyen ürünleri de müşterilerimize -gerekli tedbirleri ve önlemleri proseslerimizde alarak - sunmaktayız. Denemek için sabırsızlandığınız ürünün diyet rejimine uygun olduğundan emin olmak için lütfen beslenme bilgileri etiketini kontrol ettiğinizden emin olun.

Fındık, Bakliyat, Soya, Mısır ve Ayçiçeği... Bir çekirdekten çıkabilecek tüm çikolatalar

Fıstık, badem, fındık, antep fıstığı ve daha fazlasını içeren çikolata çeşitleri sunarken, Altınmarka çikolata ürünlerimizin %100 fındık alerjisi içermediğini garanti edemeyiz. Ancak fındık, baklagiller, soya, mısır ve ayçiçeği içermeyen çeşitli çikolatalar sunuyoruz. Denemek için sabırsızlandı ğınız ürünün diyet rejimine uygun olduğundan emin olmak için lütfen beslenme bilgileri etiketini kontrol ettiğinizden emin olun.

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.